Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Türkiye’de lokal yönetmeliklere için ne bünyelarda yangın kapısı kullanmak zorunludur bakacak olursak;

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum yekta katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine malumat bürümek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması ve uygun şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tayin etmek için kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın kapısı yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir kanatının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek bağırsakin tıklayın.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve daha az duman solumasını katkısızlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz gibi görebilir meğer yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page